Programma’s

 

TEAMKRACHT!

Een programma waarin uw team centraal staat. Aan de hand van een helder model worden alle elementen van samenwerken in het team en de rol in uw organisatie inzichtelijk gemaakt. Het team maakt vooraf  de analyse: wat doen we goed en waarin kunnen we versterken, of waar willen we met elkaar naar toe? In het programma wordt aan de gewenste toekomst (samen-)gewerkt met altijd een concreet resultaat.

Het beste van: VERBINDENDE COMMUNICATIE, een samenwerkingsverband tussen fit for learning en Handson Learning.

Herkent u dit?: “Het liefst zou ik willen dat alle gesprekken het gewenste resultaat opleveren, maar ja… kan dat eigenlijk wel?”
Na vele jaren samenwerking als trainer en trainings-acteur op het gebied van verbindende communicatie, laten wij u graag kennismaken met het beste uit ons aanbod. We doen dat op een manier die veel klanten onze succesformule noemen: krachtig door toepasbaarheid, respectvol confronterend en energie gevend door de aanpak en manier van  presenteren. Dus:

Welkom in onze Proeverij Verbindende Communicatie:

  • Op speelse wijze bieden wij inzicht  in communicatiepatronen die een effectief gesprek belemmeren.
  • Samen onderzoeken wij hoe U een gesprek kunt vlot trekken. Hoe zorgt u er voor dat u de ander werkelijk begrijpt en ook zelf goed begrepen wordt?
  • We geven u daarbij een theoretisch kader dat dit ondersteunt.

Meer informatie lees je hier.

ENERGIEMANAGEMENT

We weten het allemaal: uren achtereen achter de pc zitten in de hoop dat al dat werk vandaag nog afkomt, in het weekend doorwerken, de lunch overslaan want daar is geen tijd voor, sporten komt wel weer als het minder druk is, dit komt de energie die je nodig hebt voor je werk niet ten goede en leidt vaak tot werkstress. In tegenstelling tot de tijd, die gewoon door blijft gaan, vult een energietekort zich niet vanzelf aan. Hoe houdt u uw energie op peil? Fit for learning biedt diverse programma’s aan op dit gebied, voor zowel kleine als grote groepen: een interactieve en dynamische presentatie, al dan niet gecombineerd met een of meerdere workshops. Allemaal aan te passen aan de situatie in uw bedrijf, altijd energieverhogend! Kennis over diverse vormen van energie en hoe deze op peil te houden geven deelnemers het  inzicht wat nodig is om werkstress te verminderen en werkplezier te vergroten.

3E-coaching! Coaching op energie, efficiëntie en effectiviteit.

Druk, druk, druk?
Beantwoord jij ook meestal de vraag hoe het met je gaat met “Druk, druk, druk!!”? Of kom jij na je werkdag altijd doodmoe thuis, maar slaap je toch slecht omdat je de halve nacht aan je steeds langer wordende to-do lijst aan het werken bent? En wijs je mensen die je suggereren iets aan je te volle agenda te doen direct de deur omdat je daar toch echt geen energie laat staan tijd voor hebt?
fit for learning heeft een aantrekkelijk aanbod wat precies past bij mensen zoals jij. Hardwerkende mensen met een steeds toenemende werkdruk, een agenda die daardoor uit zijn voegen barst en een energiepeil wat steeds lager wordt. Investeer een paar uur in een andere manier van omgaan met tijd en energie en je wint die paar uur dubbel en dwars terug!

Hoe? Lees hier verder.

WIE BEPAALT JOUW AGENDA?

Altijd tijd te kort, de agenda te vol, het werk teveel, laat staan tijd om een training te volgen? Er is geen betere aanleiding om zelf het stuur weer in handen te nemen!
Afhankelijk van doelgroep en situatie wordt in dit programma ook aandacht besteed aan thema’s als assertiviteit, samenwerken en leidinggeven.
Een incompanyprogramma, inclusief individuele coaching, voor teams of afdelingen, maar ook voor divers samengestelde groepen.

 

Overzicht   Programma’s

© 2022 Designum