Programma’s

Energiemanagement

We weten het allemaal: uren achtereen achter de pc zitten in de hoop dat al dat werk vandaag nog afkomt, in het weekend doorwerken, de lunch overslaan want daar is geen tijd voor, sporten komt wel weer als het minder druk is, dit komt de energie die je nodig hebt voor je werk niet ten goede en leidt vaak tot werkstress. In tegenstelling tot de tijd, die gewoon door blijft gaan, vult een energietekort zich niet vanzelf aan. Hoe houdt u uw energie op peil? Fit for learning biedt diverse programma’s aan op dit gebied, voor zowel kleine als grote groepen: een interactieve en dynamische presentatie, al dan niet gecombineerd met een of meerdere workshops. Allemaal aan te passen aan de situatie in uw bedrijf, altijd energieverhogend! Kennis over diverse vormen van energie en hoe deze op peil te houden geven deelnemers het inzicht wat nodig is om werkstress te verminderen en werkplezier te vergroten.

Klik hier om de energieprogramma’s te bekijken

Opleiding Intervisoren

In veel organisaties is intervisie een vast onderdeel bij de professionalisering van medewerkers. Meestal worden er externe intervisoren aangetrokken om de intervisiesessies te begeleiden, maar steeds vaker kiezen organisaties ervoor met interne intervisoren te werken. Om ervoor te zorgen dat deze op professionele wijze de intervisiesessies kunnen begeleiden, biedt fit for learning een passend programma aan.
Dit programma wordt zowel incompany als via open inschrijving aangeboden.
De eerstvolgende open inschrijving start in januari 2023.

Klik hier voor meer informatie

Het beste van: VERBINDENDE COMMUNICATIE,
een samenwerkingsverband tussen fit for learning en Handson Learning.

“Het liefst zou ik willen dat alle gesprekken het gewenste resultaat opleveren, maar ja… kan dat eigenlijk wel?” Herkent u dit?
Na vele jaren samenwerking als trainer en trainings-acteur op het gebied van verbindende communicatie, laten wij u graag kennismaken met het beste uit ons aanbod. We doen dat op een manier die veel klanten onze succesformule noemen: krachtig door toepasbaarheid, respectvol confronterend en energie gevend door de aanpak en manier van presenteren. Dus:
Welkom in onze Proeverij Verbindende Communicatie:

  • Op speelse wijze bieden wij inzicht in communicatiepatronen die een effectief gesprek belemmeren.
  • Samen onderzoeken wij hoe U een gesprek kunt vlot trekken. Hoe zorgt u ervoor dat u de ander werkelijk begrijpt en ook zelf goed begrepen wordt?
  • We geven u daarbij een theoretisch kader dat dit ondersteunt.

Hier lees je meer over deze Proeverij

 

Overzicht   Programma’s

 

© 2022 Designum