Energieprogramma’s

De volgende programma’s sluiten goed aan bij de thema’s die in

DE ENERGIESTEEN aan de orde komen. Elk programma wordt helemaal op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever en passend bij de aanleiding of gelegenheid.

Individuele coaching

  • Energieboost: Heb je een (langdurig) tekort aan energie zonder dat daar een fysieke oorzaak voor is en wil je weten waar precies jouw energielek zit? In deze gesprekken sporen we jouw energielek op en ga je heel gericht aan de slag om dit te dichten.
  • E3-coaching: We onderzoeken hoe bij jou de balans is tussen energie (E) die je verbruikt en of die inzet het gewenste effect heeft op het gebied van efficiency (E) en effectiviteit (E). Als de verhouding tussen deze 3 E’s niet goed is, kan energieverlies een lastig gevolg zijn. Dit inzicht is het vertrekpunt om gericht verbeteringen aan te brengen in je manier van werken/leven met een betere energiebalans tot gevolg.
  • Coachingsstrippenkaart: Als je binnen jouw organisatie of team meerdere mensen individueel de gelegenheid wil geven in 1 of 2 gesprekken een goede start te maken met beter energiemanagement dan is de coachingsstrippenkaart een (financieel) aantrekkelijk aanbod. Lees hier meer.

Een boekje open

In een interactieve bijeenkomst van 1 uur wordt het hoofdthema van De energiesteen – energiemanagement- toegelicht en krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen energieverbruik en tools om daar indien nodig verandering in aan te brengen.
Deze bijeenkomst is voor zowel kleine als grote groepen en kan aangevuld worden met bijvoorbeeld:

  • Een boek voor alle deelnemers
  • Workshops voor kleinere groepen over thema’s die in het boek voorkomen, zoals verdieping bij de 4 vormen van energie, timemanagement, assertiviteit, doelgericht werken, maar ook over het inzetten van energiemanagement in jouw organisatie.
  • Individuele coaching

Wie bepaalt jouw agenda?

Beantwoord jij ook meestal de vraag hoe het met je gaat met “Druk, druk, druk!!”? Of kom jij na je werkdag altijd doodmoe thuis, maar slaap je toch slecht omdat je de halve nacht aan je steeds langer wordende to-do lijst aan het werken bent? En wijs je mensen die je suggereren iets aan je te volle agenda te doen direct de deur omdat je daar toch echt geen energie laat staan tijd voor hebt?
fit for learning heeft een aantrekkelijk aanbod wat precies past bij mensen zoals jij. Hardwerkende mensen met een steeds toenemende werkdruk, een agenda die daardoor uit zijn voegen barst en een energiepeil wat steeds lager wordt. Investeer in een andere manier van omgaan met tijd en energie en je wint die geïnvesteerde tijd dubbel en dwars terug!

Het energiegesprek

Is een goede energiebalans een belangrijk thema in jouw organisatie en wil je meer weten over hoe je dit onderwerp op een prettige en effectieve manier met medewerkers kan bespreken? In deze workshop leer je hoe je een gesprek over energie kan voorbereiden en welke tools ervoor zorgen dat het een inspirerend en prettig gesprek wordt.

 

Het Boek   Bestellen   Energieprogramma’s

 

© 2023 Designum